Треньорът на ЦСКА Саша Илич не остана доволен от показаното от своите възпитаници при победата с 2:1 над Пирин Благоевград в двубой от

„Най-важното днес е, че спечелихме трите точки. Ако трябва да говорим за играта, това е един от най-слабите мачове според мен. Предполагам, че влияние оказва и загубата от Левски. Имахме няколко футболисти в националните си отбори, но това не е оправдание за слабата ни игра“, заяви сръбският специалист след мача на „Българска армия“.

Той отрече ЦСКА да е подценил Пирин: „Изобщо не можем да говорим за подценяване. Пирин е доста качествен отбор и спечелихме трите точки днес благодарение на късмета. Това, което ме притеснява, е дисциплината на футболистите ми, но все пак спечелихме“.

Илич заяви, че грешки като тези срещу Пирин ще са пагубни в следващия мач на „червените“, който е срещу Лудогорец: „Със сигурност ако повторим тези грешки, няма да бъде добре срещу Лудогорец. Имаме една седмица, в която да се подготвим и мисля, че ще идглеждаме по-добре с Лудогорец“.

„Промяната на системата ни донесе доста добри неща в офанзивен план в първия половин час, но в дефанзивен план не стояхме добре и затова се наложи връщане към старата постройка“, каза той за схемата на игра на „червените“ в днешния мач.

„Изобщо не трябва да повтаряме показаното днес. Трябва да сме дисциплинирани, да изглеждаме като отбор, за да се представяме на по-добро ниво“, допълни Илич.

„Шагоян е един от футболистите, които могат да ни донесат много в офанзивен план, защото може да играе един на един и ни помогна да се подобрим. Що се отнася до останалите футболисити, които привлякохме наскоро, те със сигурност ще получат шанс“, каза Саша Илич относно новите попълнения на ЦСКА.

Снимка: Lap.bg