Треньорът на ЦСКА Саша Илич заяви, че срещата с Лудогорец е била най-добрата за "червените", откакто той е начело на отбора. Шампионите победиха с 2:1 в Разград, въпреки че столичани доминираха в мача.

"Това е най-добрият мач на ЦСКА, откакто аз съм треньор. Без значение от резултата, играхме по-добре от Лудогорец. Ако трябва да обобщим, Лудогорец от 2-3 удара вкара два гола. Ние създадохме 6-7 чисти положения, но вкарахме само един. Големите отбори успяват да се справят с тези ситауции под натиск. Ние допуснахме гол", каза Илич.

"През цялото време играхме на ниво, на което винаги трябва да играем. Искам да поздравя всички мои футболисти. Ако продължаваме да играем така, победите ще се върнат. Когато играем като отбор, можем да се противопоставим на Лудогорец и Левски. Когато не го правим, не се получава", добави той.

"Опитваме различни неща. Не се страхувам да променяме нещата в движение. Днес бяхме с трима отзад и се справихме. От загубите трябва да се учим. Знам, че на футболистите ще им е трудно, но трябва да си извлечем поуките. Самият факт, че футболистите играят в ЦСКА, не би трябвало да имат друга мотивация. Имаме още трудни мачове, но само с такава игра може да очакваме добри резултати", каза още Илич.

Имаше ли дузпи за ЦСКА в Разград?

И двете ситуации за дузпи за ЦСКА!
Само едната ситуация е дузпа за ЦСКА!
Нямаше нито една дузпа за ЦСКА!
Общо 1869 гласа