ЦСКА ще продължи да домакинства на стадион „Българска армия“ и в началото на пролетния полусезон, пише „Тема Спорт“. Вече се появиха информации, че неделното домакинство на Локомотив София (0:0) може да е било последното на съоръжението и още в първите си срещи през 2023-а тимът ще домакинства на „Васил Левски“. Това обаче не отговаря на истината и неслучайно от ЦСКА не потвърдиха тази информация.

ЦСКА ще продължи да играе на „Армията“, като там ще посрещне между два и четири от съперниците си в първенството напролет. По програма шампионатът след Нова година се подновява в периода 10-13 февруари (петък – понеделник). В 19-ия кръг червените ще са гости на Берое в Стара Загора. След това идва домакинство на Ботев Пловдив (17-21 февруари), сблъсък със столичния Септември на националния стадион „Васил Левски“ (24-27 февруари), а в началото на март червените ще приемат Локомотив Пловдив (3-6 март). Този двубой също ще бъде на „Армията“. Предстои да се разбере дали домакинствата на Спартак Варна в периода 10-13 март и Лудогорец 14-17 април отново ще се проведат на клубното съоръжение на ЦСКА. Не е изключено именно сблъсъкът с разградчани да е последен на стадиона в този му вид.

Ръководството на клуба действа усилено по старта на основната реконструкция на съоръжението. До края на годината отговорните фактори в ЦСКА планират да дадат пресконференция за това как вървят нещата около строежа на нов стадион. Надеждите са свързани с това, че през пролетта най-накрая ще бъде даден старт на работата.

Снимка: БГНЕС