Легендарният вратар на ЦСКА Георги Велинов остана доволен от жребия за 1/4-финалите в турнира Sesame Купа на България, който отреди ЦСКА да се изправи срещу Черно море на стадион „Българска армия“.

„Нормален жребий, щом сме вкъщи. Черно море е силен отбор, ще бъде тежко, но все пак сме ЦСКА“, каза Джони Велинов

„В ЦСКА винаги целта е една – шампионска титла и Купата на България. След това идват европейските турнири. Доволен съм, благодарен съм от жребия. Преодолим отбор“, коментира Георги Велинов.

Той изрази задоволството си от факта, че червените ще зимуват на върха в шампионата: „Отдавна не сме били на първо място. Много сме доволни от постигнатото. Това беше много важно за нас и го постигнахме. Сега трябва да се продължава само нагоре, нито крачка назад, чакайте силен сезон от ЦСКА“.

Велинов коментира и зимната селекция на отбора: „Ще има, естествено. Максимум 1-2 футболисти, които са качествени. Имаме много качествени футболисти и е нормално 1-2 силни да дойдат. Това ще бъде“, каза легендарният вратар на армейците.

„Няма още никой с прекратен договор. Като започне първенството (б.р. визира се подготовката), ще се съобщи кои ще се освободят, кои ще бъдат новите. Не съм вътре в нещата, просто знам, че ще се вземат 1-2 футболисти, друго не мога да ви кажа“, завърши Джони Велинов.

Снимка: БГНЕС