ЦСКА няма да се сдобие с обновен сайт през тази година. Настоящата уебстраница на “армейците” е доста нефункционална и със сигурност има нужда от промяна, пише "Тема:Спорт".

Още през март изпълнителният директор Филип Филипов заяви, че се работи сериозно в тази посока. След това в средата на юни това бе потвърдено на сайта на “червените”:

“Модернизация ще претърпи и сайтът cska.bg. Вече стартира изграждането на нова уебстраница, която ще бъде със съвременен интерфейс, леснодостъпна и удобна за ползване от всички привърженици, които очакват навременна информация за дейностите в клуба”.

 

На 22 август пък от “Армията” обявиха, че съвсем скоро ще зарадват феновете с дата за официално откриване на клубния магазин и са “на финалната права с пускането на новия сайт на ЦСКА”. 

В крайна сметка феншопът отвори врати два месеца по-късно - на 17 октомври, но сайтът продължава да е в доста постен вид за клуб с претенциите на 31-кратните шампиони. На “Армията” се надяват, че въпреки забавянето ще успеят да зарадват феновете си с нова интернет страница в началото на 2023 година.