Легендата на ЦСКА Аспарух Никодимов заяви, че не може да се добие реална представа за формата на играчите от контролите, които отборът изигра в Турция. Той заяви, че заключения могат да се правят едва когато тимът изиграе няколко официални мача. 

“Футболистите сега правят интензивни тренировки и контролите не могат да бъдат показател за формата на отбора. Не може да се добие реална представа в какво състояние е ЦСКА. Едни играчи влизат по-бързо във форма, а други - по-бавно. Дали изобщо вървят равномерно нещата. Това е времето за подготовка, защото се съчетават контролите с по-тежки тренировки. Някои играчи могат и да се скатават малко, а други да са по-слаби физически и да са по-изморени. Като се изравнят горе-долу нещата, което ще е една седмица преди старта на полусезона, тогава може да се коментира. Тогава нещата влизат в своето русло. След като изиграят няколко мача, ще се види кой в каква форма е. Но това ще стане, след като се изиграят няколко официални срещи”, заяви Никодимов пред “Мач Телеграф”. 

“Само един нов е привлечен, но това означава, че останалите играчи трябва да се доказват, че заслужават да са в ЦСКА. Не може да има постоянно някакво текучество. Важно е как отборът ще стартира полусезона. Някои хора казват, че деня се познава от сутринта, но не е така винаги. До третия официален мач ще се разбере кой е в добра форма и кой не е. Вече трябва да се гони едно постоянство. Надявам се да е бил полезен този лагер в Турция. В контролите може някои играчи и да не са показали 100% от възможностите си. Те не са мерило нито за формата на играчите, нито за това дали са успели да надградят. Това го знам от опит. Трябва да си постоянно с тях, за да ги оцениш реално. Дано всеки да е в максимална форма и да зарадват феновете на отбора”, завърши Паро.