Организираните фенове от „Сектор Г“ подготвят транспаранти с призиви за промяна на управлението на ЦСКА, разбра „Тема Спорт“. Те ще бъдат опънати още на стадиона в Стара Загора при гостуването на Берое следващата неделя.

По този начин ултрасите ще изразят продължаващото си несъгласие с клубната политика, което споделиха и във вчерашната си декларация. Очаква се те да подготвят и няколко скандирания, насочени към ръководните фактори на „Българска армия“.

Отношенията по оста организирани привърженици – шефове продължават да са изключително обтегнати, като последната точка на конфликт бе свързана с приятелската среща с Македония ГП. От „Сектор Г“ призоваха тя да бъде отменена заради зачестилите нападения над български граждани в Северна Македония, но от ЦСКА обявиха, че ролята на футбола е да дава пример.

Двата тима излязоха на терена с тениски „Не на насилието“ и завършиха 0:0. Един от тарторите на червената агитка Иван Велчев-Кюстендилеца обаче не остана доволен от това решение. „Дори и през главата не ми е минавало, че ще отложите контролата. За пореден път свалихте гащите с тази либерастка постъпка, срам и позор за тези които са създали великия ни отбор“, избухна преди няколко дни Велчев.