Берое ще излезе без три от новите си попълнения в двубоя срещу ЦСКА, пише “Тема Спорт”. Мачът с “армейците” е в неделя от 14:15 часа. Старши треньорът на заралии Николай Киров няма да може да разчита на контузения централен защитник Зария Ламбулич. Той не игра в последната контрола с Янтра (Габрово), като имаше болежки още от лагера в Турция. Вероятността да се възстанови за сблъсъка с “червените” е малка. 

И докато за Ламбулич все пак има известна надежда, то други двама чуденци твърдо са аут. Това са последните две нови попълнения - бразилецът Густаво Каскардо и сенегалецът Бубакар Траоре. Заради проблеми с документите, най-вече работните им визи, те няма да може да бъдат уредени за старта на пролетния дял. 

Засега няма индикации от “Армията” да са забранили на Калоян Кръстев да играе в двубоя, въпреки че е под наем в Берое именно от “червените”. Йоан Бауренски пък на сто процента ще е на разположение на Киров за мача срещу бившия му клуб. 

Селекцията при старозагорци все още не е към своя край. До дни под Аязмото се очакват двама французи. Те ще дойдат под наем от втородивизионния Сошо. Става въпрос за централен защитник и офанзивен халф. И там имаше известни проблеми с оформянето на документацията. Те трябваше да дойдат още на лагера в Турция, но това не се случи. 

Днес или най-късно утре Берое ще обяви подробности около билетите за мача с “армейците” в неделя.

Снимка: Lap.bg