Треньорът на ЦСКА Саша Илич вече е избрал стартовия състав, който ще трябва да връща тима на победния път в гостуването на ЦСКА 1948 в неделя от 16:45 часа в Бистрица.

Армейците бяха в серия от 4 шампионатни успеха преди домакинското равенство с Локомотив Пловдив в последния кръг. Сред титулярите ще се завърне Тибо Вион, който пропусна победата с 1:0 над Септември, тъй като бе болен, а срещу черно-белите се появи от резервната скамейка в заключителните минути. Именно с позицията на французина е свързана и единствената дилема пред Илич. Универсалният боец може да бъде използван както в ролята на десен халфбек, така и в предмостието на отбраната, пише Тема спорт.

В защита няма да бъдат правени никакви промени – Бусато ще е под рамката, а пред него ще си партнират Матей, Юга и Християн Петров. Ако Вион играе като халф, той ще застане до Кареасо, а пред тях ще е Линдсет. По фланговете ще „бродират“ Де Нойер и Гарсес, в атака ще са Хайнц и Назон.

Другата възможност пред сърбина е Тибо да застане отдясно на червената формация, а Гарсес да бъде издърпан в предни позиции до Назон. Зад тях ще е Хайнц, а в центъра ще си партнират Линдсет и Кареасо.

На резервната скамейка ще седне Жеферсон. Той бе титуляр срещу Локо Пд, както и в първия пролетен мач срещу Берое (4:1), а почна от пейката срещу Ботев Пд (3:1) и Септември (1:0). Както е известно, бразилецът е застрашен да пропусне два двубоя при следващия жълт картон, който получи. От началото на сезона той е бил предупреден официално цели 8 пъти, което е рекорд сред футболистите на армейците.

Снимка: БГНЕС