Треньорът на ЦСКА Саша Илич остана доволен от минималната победа над Спартак Варна. Сръбският специалист бе категоричен, че по този начин се печелят титли.

„Изключително труден мач. Започнахме отлично, имахме контрол над играта и вкарахме гол навреме. След това пропуснахме няколко положения. Вероятно и заради позицията, на която се намираме, трябваше да покажем мъжка борба в последните 15 минути и да спечелим трите точки. Най-важното е, че спечелихме“, започна Саша Илич.

„Идва пауза и ще имаме време да възстановим играчите. Доволен съм от всички, не хваля играчите индивидуално, но Станислав Шопов изигра страхотен мач. По този начин се печелят титли, но така е най-сладко. Продължителността на добрата ни игра трябва да бъде по-дълга“, добави треньорът на "армейците".

„Тези отбори също имат своята цел и няма много голяма разлика. Те се борят за оцеляване, ние за нещо по-голямо. Всички такива мачове бяха трудни, но за щастие, спечелихме всички тях. Очакваме да си починем и да се подготвим за следващите два месеца, които ще бъдат решаващи“, завърши Илич.