Стадион "Българска армия" ще се пука по шевовете за дербито с Лудогорец! Проверка на в. "Мач Телеграф" показа, че "червените" ще продадат всички билети за мача в неделя. 

Четири дни преди двубоя продажбата на входните талони върви с отлично темпо и може би още днес до края на деня няма да има празна седалка в Сектор А, Сектор В и Сектор Г. Ще има само в трибуните за гости, която се очаква да е полупразна. 

"Армейците" се заканиха да подкрепят с всички сили момчетата на Саша Илич и така да помогнат на любимците си за победа. За целта Сектор Г ще бъде пълен до краен предел, а привържениците се готвят за грандиозно шоу. Много е вероятно отново да видим мощната заря от Северната трибуна, каквато имаше в домакинството на Локомотив Пловдив, която да бомбардира гостите в битката за титлата. Тогава цялата трибуна пламна от невиждани в България стена от фойерверки, а снимки от пирошоуто обиколиха целия свят.

Подкрепата на публиката ще е изключително важна за "червените", които при победа до голяма степен ще си осигурят и първото място за редовния сезон.

Това ще се превърне в най-посетеното домакинство на ЦСКА от няколко години насам. 

Междувременно една от най-големите фенски фракции на ЦСКА - Offenders, надъха всички „червени“ привърженици за дербито с Лудогорец.

„В неделя от първата до последната минута трябва да се тресе целият стадион! А за шоуто на трибуните – ще се погрижим ние! Сега или никога“.

Този призив идва няколко дни, след като лидерът на Сектор Г Иван Велчев - Кюстендилеца обяви, че ако трибуните не са пълни в неделя, ЦСКА не заслужава титлата.