Нападателят на ЦСКА Маурисио Гарсес вярва, че "червените" ще спечелят оставащите два мача до края на първенството и ще триумфират с титлата. Отборът на Саша Илич има точка преднина пред втория Лудогорец и при успех в предстоящите срещи с ЦСКА 1948 и Левски, ще спечели шампионския трофей.

"Настроението в отбора е много добро. Вярваме във възможностите си. Излизаме за победа срещу ЦСКА 1948 и след това срещу Левски. За да станем шампиони, трябва да спечелим оставащите два мача. Не очаквахме Лудогорец да загуби точки срещу ЦСКА 1948, но сме щастливи, че това се случи", каза бразилецът след награждаването си за футболист на 31-ия кръг в efbet Лига.

"За нас феновете са много важни, имаме голяма нужда от тях. Всеки мач да ни подкрепят и резултатите ще дойдат. Мачът с Левски ще бъде много важен, както всички друг. Това е дербито и не бива да губим. Този път вярвам, че ще излезем победители, за да затвърдим титлата. Много трудно се играе срещу тях. Трябва да излезем по-мотивирани от тях, защото сме на първо място и в главите ни има само една мисъл - победа", коментира Маурисио Гарсес.

„Печелил съм трофеи и на други места, но ще е по-различно да спечеля титла извън Бразилия. Нямам търпение за тези два последни мача. Отиваме да се борим, нищо по-различно от това, което правим до момента. Треньорът ни казва да играем по-опростено, така ще играем. Имал съм и други треньори, които правят ротации, както Саша Илич, това е важно за игровия ритъм на футболистите и им помага да са физически свежи", каза още Гарсес./БТА 

Снимка: Lap.bg