Нападателят на ЦСКА Калоян Кръстев е считан за сигурно ново попълнение на Локомотив София, пише „Труд“.

Таранът си тръгва от Берое след едногодишен престой под наем от армейците, чиято собственост е. Бившият младежки национал има договор с червените за още сезон, но не е изключено да премине при железничарите и като свободен агент. Почти сигурно ЦСКА няма да прави спънки на бившия футболист на Славия.

В „Надежда“ се завръща и Димитър Митков. Нападателят игра под наем в Рубин Казан през пролетта, но руският клуб няма да го откупи. Както е известно, босът на Локомотив София Иван Василев постигна договорка със Стойчо Стоев, който ще е новият старши треньор, след като Станислав Генчев пое Ботев Пд.

Очаква се назначението на легендата на червено-черните да бъде обявено от клуба до дни. Стоев е юноша на железничарите, като за последно води Лудогорец през 2019 година. Специалистът вече работи по селекцията.

Сред набелязаните за нови попълнение е и доскорошният халф на Локомотив Пловдив Петър Витанов. Ръководството на черно-белите везе решение да не предлага нов договор на 28-годишният полузащитник и той си тръгна като свободен агент. От „Надежда“ веднага са се свързали с играча, като са му отправили предложение. Футболистът е заявил, че първо ще се опита да си намери отбор в чужбина.

Сред обсъжданите състезатели е и Александър Георгиев. Неговият договор с Арда също изтича и няма да бъде подновен. Така дой би дошъл при червено-черните без пари. Вариант пред него е и Славия. 12 са играчите на Локо Сф, които към днешна дата почти сигурно напускат. Нови договори са подписали вратарят Любенов и Ивайло Найденов. Очаква се това да стори и Мики Орачев.

Снимка: Lap.bg