Президентът на румънския ФК Сепси Ласло Дьосед се надява неговият отбор да отстрани ЦСКА в предстоящия сблъсък от втория предварителен кръг на Лигата на конференциите.

В отбора играят 18 чужденци, клубът инвестира над 2 милиона евро за трансфери миналото лято, пишат румънските медии след днешния жребий.

"Падна ни се тежък съперник, но аз вярвам на момчетата и треньора Ливиу Чоботариу, че ще успеем да продължим напред. Целта е поне да достигнем до третия кръг, а след това ще видим", каза цитираният от "Мач Телеграф" Ласло Дьосед  пред румънското издание "Проспорт".

"Видях, че ЦСКА се бори за титлата миналия сезон. Ще ни бъде трудно, но сме уверени, че може да ги отстраним. Във футбола невинаги печели по-добрият или по-богатият отбор", каза още той.

Президентът на Сепси призна, че "червените" се интересуват от левия защитник на Сепси Андреас Думитреску. Играчът бе наблюдаван през пролетта от бившия главен мениджър на клуба Стойчо Стоилов. "Така е, но сега вече не знам от кое ЦСКА го искаха", каза шеговито Дьосед, чийто тим също играе в червено и бяло, както двете български ЦСКА.

Той разкри, че Сепси ще привлече още двама чужденци - полузащитник и нападател.

Снимка: Lap.bg