Пълна мистерия витае около ганайския нападател на ЦСКА Бисмарк Чарлс, пише Тема спорт. Младокът получи поредната си контузия откакто е на „Армията“ в минутите преди първата лятна контрола с Ботошани в Австрия.

Той напусна преждевременно лагера на червените и се прибра в София да се възстановява. Тимът вече две седмици се готви у нас, но Бисмарк продължава да не подновява тренировка, като от клуба не са обявили колко тежка е травмата му.

Саша Илич плануваше да даде последен шанс на ганаеца, който няма гол вече 2 години, по време на лятната подготовка. Освен това ЦСКА се готвеше да преотстъпи 22-годишния футболист на Пирин, където да играе много по-редовно. Поредната му контузия обаче провали и двете идеи, като все още не е ясно какво ще бъде неговото бъдеще.

ЦСКА търси начин за раздяла и с Лазар Туфегджич. Това може да се случи чрез продажба, преотстъпване или предсрочно прекратяване на неговия контракт. Изглежда, че досега първите два варианта не се изпълняват и ще се наложи да се пристъпи към третия.

Снимка: Lap.bg