След края на по-миналия сезон 2021/2022, който също бе тотален провал за ЦСКА, собственикът тогава Гриша Ганчев отговаря на въпроси на феновете във Facebook формат. Той заяви, че съжалява само за смяната на Стамен Белчев и Нестор ел Маестро.

„В последните пет години съжалявам за смяната на Стамен Белчев и Нестор. Пак да угодим на група или групи от хора, но си мисля, че повече няма да се повторят тези работи. Трябва да се знае едно: когато станеш треньор на ЦСКА, или на който и да е клуб, без значение, работата ти от сутрин до вечер е на терена с играчите и с екипа ти. Не по цял ден на телефона, срещи с привърженици, с журналисти“, бяха точните думи на Ганчев-старши.

С оглед засилените слухове от днес, изглежда един от тези, за които съжалява Гриша Ганчев, ще бъде върнат на работа в ЦСКА като старши треньор. А именно Нестор Ел Маестро. Решение, което е странно, при положение, че сърбинът не впечатли с абсолютно нищо при престоя си на „Армията“, пише "Тема спорт".

Нещо повече, след като бе уволнен позорно от червените в началото на 2019 – след подготовка в Испания и преди началото на пролетния полусезон „заради лоши резултати“, кариерата на британеца от сръбски произход е тежък провал. Неуспешни и под година периоди в Щурм Грац, саудитския Ал-Таавун и турския клуб Гьозтепе.