Треньорът на ЦСКА Нестор Ел Маестро няма да прави резки движения в първия си официален мач начело. В реванша със Сепси специалистът ще запази част от тактическите прийоми, ползвани от отбора при предшественика му Саша Илич.

В последните два двубоя вече бившият наставник залагаше на схема с трима в отбрана. На такава постановка в ариергарда ще заложи и Ел Маестро, нещо, което „Тема Спорт” индикира още във вчерашния си брой. Той разполага с четирима централни защитници, като някой ще изгори. Очаква се това да бъде Енес Махмутович или Християн Петров. Като титуляри в ариергарда ще стартират новото попълнение Браян Кордоба и Мено Кох.

Ел Маестро обаче ще внесе и свои идеи, като ще доразвие постройката на армейците, за да може тя да бъде по-офанзивна. Това е напълно логично с оглед на факта, че тимът има да заличава пасив от два гола. Вместо на традиционното 3-5-2 той ще пробва 3-4-3.

Така в средата на терена ще са Линдсет и Кареасо, а по фланговете ще трябва да пробиват Турицов и Санянг, който ще играе отляво вместо започналия в първия мач Тибо Вион. Триото в предни позиции ще е Асприля, Фаетон и Хайнц. Голмайсторът на тима от миналия сезон Дюкенс Назон ще остане на резервната скамейка.