Иван Турицов може да бъде трансфериран в следващите дни. Доскорошният капитан на червените загуби статута си на основна фигура в състава, след като лентата му бе отнета и влезе в конфликт с фенове. Това стана след първия мач със Сепси, загубен с 0:2 на „Армията”.

Преди това негов пропуск от дузпа лиши ЦСКА от спечелването на шампионската титла през миналия сезон. Интерес към Турицов има от клубове от Турция, Австрия и Русия, но конкретна оферта в офисите на “Българска армия” не е получена.

24-годишният плевенчанин бе наложен в състава на червените от Любослав Пенев точно след приключването на първия престой на Нестор Ел Маестро начело на отбора. Преди година той бе пред трансфер в Швейцария, но до сделка не се стигна.

ЦСКА ползва като десен бек и Тибо Вион. На тази позиция Нестор Ел Маестро разполага и с Асен Дончев, който започна като титуляр при гостуването на Хебър от първия кръг на първенството, но все още не е готов за основен състезател.

Сигурно е, че червените ще привлекат нови попълнения в следващите дни, но е възможно да се стигне и до раздяла с някой от състезателите, пише "Тема Спорт".