В ЦСКА ще имат доста работа в следващите дни и часове, пише Тема спорт. На “Армията” се задават сериозни преговори, свързани със селекционната политика. Както е известно, червените имат набелязани за привличане играчи за няколко поста. И ще направят всичко възможно, за да вдигнат качеството на състава. У нас трансферният пазар затваря на 7 септември, четвъртък. След тази дата родните клубове ще могат да взимат единствено свободни агенти.

Наред с това може да се стигне и до раздяла с един или двама от сегашните футболисти. Все още висящо е положението с офанзивния играч Лазар Туфегджич. Сърбинът бе задраскан при предишния треньор Саша Илич. Нестор Ел Маестро обаче го върна в състава и го пусна в домакинството на Славия. Именно Туфегджич реализира изравнителното попадение за равенството 1:1. 26-годишният Лазар обаче рядко намира място в състава, защото ЦСКА  има проблем с играчите извън Европейския съюз. Само петима могат да попадат в групата за мач. От началото на сезона Туфегджич е записал едва три двубоя, като е престоял на терена само 47 минути.

В събота, 2 септември, от 21:15 часа ЦСКА гостува на Берое в Стара Загора в двубой от 8-ия кръг. След срещата тимът ще бъде пуснат в двудневна почивка. След това стартира лагерът в Тетевен – на 5 септември, вторник. Той ще продължи до 9-и, неделя. В момента се водят преговори и със съперник за контрола, която да е в последния ден. Треньорът Нестор Ел Маестро не е доволен от физическата подготовка на състава. И подобряването на кондицията на тима ще е основната задача пред него и щаба му в Тетевен.

Снимка: Lap.bg