Нападателят на Арда Кърджали Станислав Иванов отрече категорично, че между неговия тим и ЦСКА има договорка и той ще премине на „Българска Армия“ през следващите часове.

“Не знам откъде излезе тази новина, но няма нищо вярно. Нямам информация двата клуба да са постигали някакво разбирателство. Истината е, че преди десетина дни ми звъняха от ЦСКА, за да искат номера на агента ми Джон Ингълс, но нищо повече не знам. Нито той, нито директорът на клуба Ивайло Петков знаят нещо подобно. Затова трябва да се знае, че съм футболист на Арда. Получих безброй обаждания, но казвам, че няма нищо подобно. Това не е истина”, заяви Иванов пред Спортал.

Футболистът написа и в социалните си мрежи, че не е истина трансфера му на „Армията. “Във връзка с новината, която излезе днес, не е истина. Футболист съм на Арда”, написа габровецът.

24-годишният играч подписа с клуба от Кърджали през зимата, като има 25 мача и 4 гола във всички турнири. Този сезон е играл в шест мача на Арда, като вкара едно от най-красивите попадения през този сезон в елита. Той стори това при успеха над Ботев Пловдив на “Колежа”.

Снимка: Lap.bg