Много рядко, особено в родното първенство, се случва в един двубой да се срещнат двама голмайстори, намиращи се във върховата си форма. Именно това обаче ще стане тази вечер на „Колежа“, когато и Ивелин Попов, и Дюкенс Назон ще търсят попадение в пети пореден двубой.

Трикратният футболист №1 на България е като прероден, откакто смени Левски с Ботев Пловдив, и макар че не играе на върха на атаката, се разписа във всеки от първите си 4 мача с жълто-черната фланелка. Той се отчете и с две асистенции, като така е участвал пряко в 6 от 10-те гола на тима през сезона, въпреки че пропусна първите 5 кръга.

Нападателят Назон пък откри сметката си при гостуването на Ботев Враца, а след това вкара последователно и на Черно море, Берое и ФК ЦСКА 1948 Сф (два пъти). През пролетта той също се разписа в 4 поредни мача, а ако вкара днес на Ботев, това ще е върхово постижение в кариерата му. През миналия сезон той отбеляза цели 3 попадения в мрежата на канарчетата при победите с 1:0 в Коматево и 3:1 на „Армията“.