Треньорът на Ботев Пловдив Душан Керкез е коментирал предстоящия мач с ЦСКА с доскорошния наставник на армейците Саша Илич, научи „Тема Спорт“.

Двамата са приятели от юношеските си години в Партизан и оттогава поддържат отлични отношения. Дори в медиите се появиха информации, че Илич, който първоначално бе фаворит да наследи Станислав Генчев в Ботев, е лансирал пред собственика Антон Зингаревич именно Керкез.

В същото време „24 часа“ твърди, че настоящият треньор на ЦСКА Нестор Ел Маестро е дал полезна информация на щаба на Спартак Търнава и е помогнал в разузнаването им преди снощния сблъсък с Лудогорец в Лигата на конференциите. Това обаче не даде резултат, защото родният хегемон премаза противника с 4:0. Сърбинът с британски паспорт работи в словашкия тим през сезон 2017/18, преди за първи път да застане начело на армейците.

Нестор дори изведе тима до шампионската титла в страната и пази добри отношения с ръководните фактори в Спартак. Преди месец обаче самият той не успя да намери правилните отговори срещу Лудогорец в Разград и червените загубиха с 0:3.