Нестор Ел Маестро започна да укротява съблекалнята на ЦСКА. Сръбският треньор бе посрещнат доста скептично от голяма част от футболистите, но постепенно започва да печели доверието на отбора. Противоречията в тима вече са изгладени и климатът в съблекалнята вече е съвсем различен в сравнение с първите седмици след пристигането на Ел Маестро. Играчите вече свикват с възгледите и странния характер на треньора и резултатите са налице. В последните си два мача ЦСКА игра на много високо ниво при категоричните победи с 3:0 и 2:0 над "Берое" и ЦСКА 1948. Днес "червените" гостуват на "Ботев" (Пд) и нов успех допълнително ще подобри атмосферата в отбора.

Треньорът е провел разговори с бившия капитан Иван Турицов и Дюкенс Назон, които имаха различни проблеми в началото на сезона. Българинът изпадна в дупка, след като лентата му бе отнета заради конфликт с част от феновете, но успя да си върне титулярното място и започва да играе все по-добре. От своя страна Назон имаше дребни конфликти с част от съотборниците си и се оплака от лошата атмосфера в съблекалнята. "Атмосферата и духът в отбора трябва да се променят. Усеща се, че нещата не са същите, както бяха", каза тогава Назон. Нападателят вече е далеч по-щастлив и отново започна да вкарва гол след гол в първенството, пише "България Днес".

На днешния мач с "Ботев" на "Колежа" се очакват над 10 000 зрители, като 1500 от тях ще подкрепят ЦСКА. Агитката на "червените" имаше разговори на висок тон с част от футболистите, но след победата над ЦСКА 1948 отборът бе изпратен с бурни овации. Същевременно феновете на "Ботев" се надъхват за шоу в днешния мач. "Забравете предубежденията си! Забравете началото на сезона! - пишат от Клуба на привържениците . - "Ботев" има нужда от всеки един с жълто-черно сърце в петъчната вечер! Заради историята ни, заради вярата ни, заради тези, които вече ги няма, заради тези, които ги има, заради тези, които тепърва ще дойдат! Всички на стадион "Христо Ботев"! Остави сърцето си на трибуните! Няма значение как ще завърши мачът! Бъди там и подкрепяй!"