Двама от футболистите на ЦСКА, които имаха доста по-голяма роля в състава на Саша Илич през миналия сезон, сякаш са позагубили доверието на Нестор Ел Маестро и не се очертава скоро да бъдат важни фигури в тима. Става дума за привлечените през миналото лято Станислав Шопов и Жираир Шагоян, пише "Тема спорт".

Младежкият ни национал е записал едва 8 минути в последните 4 срещи на червените – в края на гостуването на Берое, а остана неизползвана резерва срещу Черно море, ЦСКА 1948 и Ботев Пд. Арменецът пък бе титуляр при равенството 1:1 срещу варненци, но игра само 2 минути в Стара Загора и също изгледа от пейката последните два мача на армейците.

Той е типично ляво крило и не се вижда как може да се напасне към новата формация на Нестор Ел Маестро без изявени флангови футболисти и с ромб в средата на терена. Доста вероятно е съвсем скоро Шагоян да отпадне и от групата за мачовете, тъй като не притежава паспорт от ЕС и попада в ограничението за максимум петима подобни футболисти в тимовия лист за първенството. Към момента ЦСКА разполага с осем играчи с подобен казус.

Един от тях изглежда в по-незавидна позиция от Шопов и Шагоян – Лазар Туфегджич. Сърбинът записа доста участия през миналия сезон, но след като не пожела да разтрогне договора си, е играл само два пъти през тази кампания.

Снимка: Lap.bg