ЦСКА има качеството и желанието да стане шампион. Около това мнение се обедиkиха две от звездите на тима - Майкъл Естрада и Тобиас Хайнц. Еквадорският нападател получи наградата за играч на 11-ия кръг в efbet Лига, когато донесе победата на своя тим над Локомотив София с двата си гола. Норвежкият полузащитник пък бе избран за №1 на 8-ия кръг, както и за най-добър през септември.

"По време на паузата успяхме да се подготвим добре. Ще бъдем още по-добри. Всеки мач е сам за себе си, всяка среща е различна. Левски е добър отбор и на нас ни е трудно да играем с тях. Не е лесно във всеки мач да си на топ ниво. Чакам следващия ни мач и ще покажа на какво съм способен", обяви Хайнц.

"Успяхме да намерим нашия ритъм и форма. Нашата цел е да станем шампиони. Имаме добър отбор и много го искаме. Имаме и манталитета да го постигнем. Много от играчите бяха тук и миналата година, когато не ни достигна само една точка, така че трябва да продължим по този начин. Трябва да направим възможно най-малко грешки. Трудно е да се каже къде ще се реши титлата. Имаме мач с Лудогорец в края на тази календарна година, който е решаващ за нас. Дано продължим добрата си серия", каза още норвежецът.

"С тези играчи можем да играем футбола, който Ел Маестро иска от нас - с Линдсет, Тоби, Марселино. Топката винаги трябва да минава през тях - те са много агресивни и с много тренировки ще стигнем ритъма, който треньорът иска от нас", добави съотборникът му Майкъл Естрада. /БГНЕС