Нападателят Браян Морено се завърна в групата на ЦСКА, след като за последно бе в нея пи домакинството на Черно море (1:1) на 26 август. Тогава той получи контузия, а лимитът за чужденци извън ЕС не му позволи по-рано да попадне отново в състава.

Колумбиецът игра в контролата с Литекс (5:1) по време на паузата за националните отбори, като се отчете с гол и асистенция. Заминаването му за Благоевград е за сметка на арменеца Жираир Шагоян, който отпадна от плановете на Нестор Ел Маестро за мача.

Сръбският наставник има няколко дилеми относно стартовия състав. Едната от тях е дали да продължи да залага на Енес Махмутович в центъра на защитата, или вместо него да стартира напълно възстановеният от травма Браян Кордоба.

Друга позиция, за която се колебае Нестор, е левият бек. В предишните три двубоя там бе ползван последният привлечен в състава Емануел Шакич, но опция е и Тибо Вион. На върха на атаката също може да се стигне до промяна, като Дюкенс Назон да отстъпи мястото си на Асприля или Фаетон.