Отборите на ЦСКА и Левски ще изиграят своите отложени мачове от Първа лига днес. От 17:00 часа "червените" гостуват на Етър във Велико Търново, а от 19:30 "сините" имат визита на Арда в Кърджали.

Двата столични гранда ще имат за задача да се връщат на победния път след разочароващи резултати в последния кръг. ЦСКА не успя да пречупи Арда на "Българска армия", като двубоят завърши при нулево равенство. Сега "армейците" задължително трябва да вземат мача си срещу последния в класирането Етър, за да не изостават от конкурентите за първото място. "Болярите" обаче се намират в добър момент, като записаха равенство и победа в последните си две срещи, за да удвоят точковия си актив до момента.

В късния мач Левски ще има тежката задача да си тръгне с три точки от Кърджали, което не е правил нито един отбор през сезона. Играчите на Николай Костов спечелиха само един от последните си четири мача в първенството и не могат да си позволят повече изгубени точки. От своя страна Арда взе точки от Лудогорец и ЦСКА в последните си две срещи. Тимът на Александър Тунчев има четири победи и две равенство у дома през кампанията.

В сряда ще се изиграят и три мача от 1/16-финалите на Купата на България. От 13:30 са мачовете Марица - ЦСКА 1948 и Септември - Ботев Враца, а в 15:00 започва двубоят Спартак Варна - Крумовград.