Нападателят на ЦСКА Данило Асприля изрази мнението си след класическата победа с 3:0 над Черноморец Балчик. Успехът класира „червените“ за 1/8-финалите в турнира за Купата на България. Колумбийският флангови щурмовак заби първите си два гола с фланелката на армейците.

„Спечелихме, това беше целта ни. Това беше най-важното. Продължаваме в следващия кръг и с победите напред. Всеки ден работим за това, ние сме отбор, който опитва да пресира. Вкарахме бърз гол и ни помогна да продължим така през целия мач. Мисля, че се адаптирах към играта на отбора. През цялото време работих за това“, започна коментари си колумбиецът.

„Вече съм готов да покажа какво мога в ЦСКА. Доволен съм. Имам много добра конкуренция – Фаетон, Назон, Естрада, всички вкарват голове. Аз съм готов за 5 минути или цял мач, да дам най-доброто от себе си и да помагам на ЦСКА. ЦСКА е отбор, който винаги се бори за първенството, Купата, всички турнири. Основната цел на най-големия отбор в България е да спечели всичко, за това работим“, заяви още Асприля.