Изпълнителният директор на ЦСКА - Филип Филипов, коментира казуса със стадион "Българска армия".Той изрази мнение, че умишлено се спира реконструкцията на съоръжението. Шефът на "червените" обаче бе категоричен, че жалбата е неоснователна и няма да бъде приета от съда.

"Няма нова информация около стадиона. Имаме разрешение от абсолютно всички институции да започнем строеж на стадиона. Спъва ни една неоснователна жалба, която мисля, че в най-скоро време ще падне и ние ще можем да започнем да правим нашия стадион.

Всички го искаме този стадион! 

Според мен това е умишлено. За да правиш такава спънка, което е за нещо хубаво и полезно за софиянци, трябва да е умишлено", сподели Филипов. 

По отношение на битката за титлата той каза: "Успяхме да наваксаме доста точки в хода на първенството. Подобряваме играта си с всеки мач, имаме добър състав и треньорски щаб. ЦСКА ще продължава да надгражда."



Филипов сподели своето мнение и за решението европейската квалификация между България и Унгария да се играе на стадион "Христо Ботев" в Пловдив без публика. "Това е абсурдно! Да играеш мач при затворени врати, при положение, че никой не ти го налага".