Капитанът на ЦСКА Амос Юга няма да бъде на разположение на Нестор Ел Маестро за предстоящото след паузата за националните отбори домакинство на Етър. Двубоят е на 215 ноември, събота, от 17:30 часа.

Халфът получи петия си жълт картон от началото на сезона вчера в Коматево при изключително дискусионна ситуация. Главният съдия Радослав Гидженов първо предупреди Асприля за разкарване на топката, което предизвика гнева на червения лагер, тъй като през първата част идентично положение с Алекс Колев бе подминато безнаказано. Юга обясни на висок тон това, но само за да получи и той жълт картон и да бъде наказан за един мач.

Малко преди тази ситуация армейците имаха сериозни претенции към рефера и за изгонването на десния бек на Крумовград Джеферсон Маняро. Той вече имаше официално предупреждение, когато фаулира с шпагат откъсващия се по лявото крило Вион. Гидженов обаче не му вдигна втори жълт картон, а за сметка на това изтича до скамейката на ЦСКА и вписа в тефтера си треньора Нестор Ел Маестро за невъздържана реакция.