Съсобственикът на ЦСКА Гриша Ганчев е оптимист, че клубът ще има нов стадион в най-скоро време и че предстои положителна развръзка за планираната реконструкция на стадион „Българска армия”.

Босът разкрива подробности за всички премеждия около „Армията” в близо 90-минутен разговор с авторите на новия „Код Спорт Подкаст” Владимир Памуков и Красимир Минев.

Пред журналистите Ганчев говори за отминалите години в Ловеч, натиска от страна на политическата върхушка в края на 90-те години и за последните сезони начело на ЦСКА, като разкрива обмислял ли е сериозно дали да се разделя с „червения” клуб и защо вече 8 лета не успява да донесе титлата в Парка на свободата.

Драмата със стадиона на ЦСКА продължава, след като в последния момент бе подадена жалба в съда срещу ремонта, припомня "Мач Телеграф". Преди дни адвокатът на „червените” Трендафилов разкри, че по последната жалба съдът се е произнесъл и е дал указания на въпросния жалбоподател да си окаже правния интерес.

„Жалбата е абсолютно недопустима. Нямаме представа каква е причината този човек да подава жалба. ЦСКА има много “доброжелатели””, каза Трендафилов, като по думите му в случая е нарушен „общественият интерес и този на клуба”. Според адвоката на „червените” с всеки изминал ден този проект се оскъпява.