Е, „армейци“, преборихме се! ЦСКА ще има свой собствен модерен стадион! Последният мач на построения през 1967 г. стадион „Българска армия“ ще бъде домакинството на Лудогорец на 10.12.23 г. Заповядайте заедно да затворим завинаги вратите на 56-годишния стадион". Това обявиха от ЦСКА, след като вчера стана ясно, че делото срещу издаването на виза за строеж на нов стадион е прекратено.

"С нестихващо вълнение бихме искали да съобщим, че предприемаме следващите стъпки по пътя към голямата ни мечта. Какво предстои? В спешен порядък започваме тръжни процедури за разрушителни дейности на стария стадион, както и избор на строител за новото съоръжение. Няма да губим и минута без работа по проекта. Тези процедури обаче отнемат време, затова и най-доброто решение е отборът да доиграе полусезона на „Българска армия“, а в паузата съоръжението да бъде затворено и подготвено за безопасния му демонтаж", заявяват "червените" на официалния си сайт.

"И така отговорът на въпроса, който вълнува всички ви - последният мач на построения през 1967 г. стадион „Българска армия“ ще бъде домакинството на „Лудогорец“ на 10.12.23 г. Ще отбележим това паметно събитие подобаващо. Очакват ви активности и изненади. Подробности ще бъдат дадени с наближаване на датата. Предвид огромния интерес, който очакваме и на който се надяваме, от днес в продажба онлайн пускаме специални билети по случай последния мач на “Българска армия”. Всеки, закупил билет със специален дизайн онлайн, ще има възможност да го получи на касите на стадиона от петък - 08.12.23 г. Заповядайте заедно да затворим завинаги вратите на 56-годишния стадион", допълват от ЦСКА.