Последното лятно попълнение на ЦСКА Емануел Шакич отново ще седне на резервната скамейка за днешното гостуване на Славия, пише Тема спорт. Той бе сред титулярите в последния кръг срещу Етър, но бе заменен още на почивката, която продължи цели 24 часа, от Матиас Фаетон.

32-годишният австриец все още не успява да се наложи като основна фигура на „Армията“, макар че получава много шансове за изява от Нестор Ел Маестро, с когото са работили заедно в Щурм Грац.

В титулярния състав за днешния мач се завръща капитанът Амос Юга, който не игра срещу Етър заради наказание за натрупани жълти картони, както и Фаетон. Националът на Гваделупа бе резерва в предишния кръг, най-вече заради нарушения му тренировъчен процес покрай ангажиментите със представителния тим на страната, за който вкара два гола.

Срещу болярите той влезе в ролята на ляв халф, а не е ясно дали днес Нестор Ел Маестро ще го използва отново в средата на терена или на върха на атаката, където да измести един от титулярите измежду Дюкенс Назон и Майкъл Естрада. Треньорът не възнамерява да прави промени в защитната линия на армейците.

Снимка: Lap.bg