Слаб мач, имаше напрежение у ЦСКА. Това заяви бившият футболист на "червените" Мартин Петров, който присъства на трибуните на стадион "Българска армия" за дербито с Лудогорец, загубено от столичани с 0:1 в самия край, предаде репортер на БГНЕС. Това бе и последна среща за ЦСКА на съоръжението преди старта на реконструкцията му.

Петров определи атмосферата на стадиона като феноменална. "Атмосферата беше феноменална. За съжаление се случиха някои неприятни неща. Като цяло се получи слаб мач, напрежението си каза думата при ЦСКА. Чувствата са много...какво да ви кажа сега. При положение, че си минал оттук, с атмосферата, с мачовете. Трябва да се изживее, не може да се изживее", каза членът на екипа на кандидата за президент на БФС Димитър Бербатов.

На въпрос на БГНЕС дали ЦСКА е прегорял в края на мача, бившият играч на Манчестър Сити и Атлетико Мадрид сподели: "Може би, но това вече ще си го вземат като решения от щаба на ЦСКА. Личеше си, че имаше напрежение – към края на мача има и умора, разбира се".

"Атмосферата беше феноменална. Надявам се с новия стадион да присъстваме повече на такива атмосфери", каза още Петров.