Индийският Керала Бластърс ще опита да привлече централния нападател на ЦСКА Дюкенс Назон, пишат местните медии. 29-годишният таран вече е носил екипа на този тим – през 2016-а, когато в 13 шампионатни мача вкарва 2 попадения.

Сръбският треньор на Керала Иван Вукоманович обяви, че приоритет пред него е подсилване на атаката. Целта пред тима е титлата, а в момента е втори в класирането със 17 точки от 9 изиграни двубоя.

Назон започна добре кампанията. До началото на октомври националът на Хаити вече имаше 7 гола на сметката си в Първа лига. За последно той бе точен в началото на октомври – при 2:0 над Локо Пловдив на „Лаута“.

След това формата му спадна и така и не успя да опъне отново противникова мрежа. Спад се забеляза и при останалите играчи от червената атака. Майкъл Естрада е с 1 гол след сблъсъка с черно-белите – при 3:0 над Хебър (6 ноември) на „Армията“. Матиас Фаетон е с малко по-добри показатели.

Керала Бласътрс е отборът, в който за последно игра Димитър Бербатов – 2017/18. Клубът обаче ще трябва да извади сериозна сума, за да си осигури услугите на Дюкенс Назон.

Снимка: БГНЕС