Защитникът Християн Петров мечтае да спечели шампионската титла с ЦСКА. Бранителят на "червените" е горд, че е последният играч, вкарал гол за ЦСКА на стадион "Българска армия" преди реконструкцията. Петров отбеляза втория гол за победата с 2:0 срещу Етър на "Армията" в края на ноември.  

"Голямата ми мечта на първо време е да стана шампион с ЦСКА. Чест и гордост е, че вкарах последния гол за ЦСКА на "Българска армия. Това може само да ме радва", каза Християн Петров на пресконференция днес.

"Бях в застой по отношение на головете, имах 60 мача без вкаран гол и беше крайно време да се разпиша. Ноември се оказа моят месец и отбелязах два гола. Стойко Сакалиев дава съвети как да се пласираш в наказателното поле и явно съветите му са добри и действат.

Имам добра връзка с всички в отбора. Най-добре се разбирам с Енес Махмутович. С него имаме най-добра комуникация, аз говоря сръбски, той разбира български.

Един млад футболист се развива като играе мачове. Без мачове - няма развитие. Лудогорец ни победи в последния мач с доза късмет", каза още Християн Петров.