Световният и двукратен европейски шампион по вдигане на тежести Карлос Насар пожела шампионска титла на любимия си ЦСКА. 19-годишният талант обеща, че при първа възможност ще посети мач на "червените".

"Еуфорията от втората ми европейска титла вече поотмина. Няма как, предстоят нови състезания и трябва да се концентрирам върху тях. И така до Олимпиадата".

"Програмата ми от тренировки и състезания е много наситена и точно поради тази причина не мога да отида на мач на ЦСКА сега. Ето, имах покана да присъствам на двубоя с Ботев (Враца) на "Васил Левски", но не успях". 

"Дано тази година отборът вземе титлата. При първа възможност ще отида на стадиона, за да го подкрепя. Но не знам кога ще е това. Сега тренирам за много важен двубой от Бундеслигата на Германия. Моят клубен отбор Хайнсхайм има решаващ дуел за влизане в Първа Бундеслига срещу Дортмунд тази събота".

"В петък летя за Германия. След това наред е последната олимпийска квалификиция - в Пукет, Тайланд. Там също ще се опитам да стана първи. Тя е задължителна за участие и там ще са най-добрите в моята категория до 89 кг.", сподели 31-кратният световен рекордьор във всички възрастови групи в щангите пред "Мач Телеграф".