Текат последните часове преди затварянето на зимния трансферен прозорец у нас. Това ще се случи точно в 00:00 часа тази вечер и след това клубовете ни не биха могли да осъществяват покупки или придобивки под наем. Няколко от елитните български отбори работят по финализирането на сделки, като сред тях и Левски – на „Герена“ се очаква бразилски флангови нападател.

„Тема Спорт“ научи, че ситуацията в другия ни гранд ЦСКА е на обратния полюс. От Борисовата градина няма индикации за осъществяването на трансфери днес и в клуба очакват тих последен ден от зимния пазар.

Това обаче не означава, че е невъзможно червените да привлекат нов футболист в следващите седмици. В състава остава отворен въпросът за върха на атаката, където единственият чист централен нападател е Фернандо Каранга.

Не е изключено ЦСКА да се подсили със свободен агент за тази позиция, като това е позволено да се случи по всяко време, не е нужно сделката да попада в рамките на трансферния прозорец. По този начин преди две години армейците имаха нужда от нов защитник и привлякоха Енес Махмутович едва в края на март, като се възползваха от позволението на ФИФА футболисти, играещи в Украйна да прекратят едностранно договорите си.