Треньорът на Ботев Пловдив Душан Керке не потвърди, но и не отрече за интерес от страна на ЦСКА към него. Подобни слухове се появиха в последно време в медийното пространство.

„Аз съм тук, аз съм в Ботев и докато съм тук, ще давам най-доброто от себе си. Хората, медиите могат да казват каквото искат, това е тяхно право. Тук съм, ще видим какво ще донесе бъдещето. Искам да остана тук“, категоричен беше наставникът на „канарчетата“ в предаването „Домът на футбола“ по Диема спорт.

Запитан за преговорите с ръководството за евентуален нов договор с Ботев, специалистът сподели:

„Във футбола има най-различни информации. Преговаряме с клуба за нов договор, но докато не стане, не ми се иска да казвам нищо. Във футбола има и лошите резултати, тогава трябва да си направиш оценка. Чувствам се добре тук, щастлив съм, но все още има някои детайли за изчистване, разбира се, и клубът трябва да е щастлив с мен. Изпитвам уважение към всички в клуба.“

“Ботев е в процес. Тимът се развива като отбор като клуб, и като всяко нещо в процес на работа, просто имаме нужда от време. Подобряваме се, но трябва да продължим да работим. Имаме прекрасен стадион и фенове и просто се нуждаем от време, за да постигнем нещо значимо”, допълни треньорът.

Снимка: Lap.bg