Капитанът на дублиращия отбор на ЦСКА Юлиан Илиев даде интервю за телевизията на Софийския университет „Алма Матер ТВ“. В него 19-годишният футболист, който може да действа както като вътрешен халф, така и като защитник, сподели как се е развил пътя му до момента.

„В първи клас се записах в отбор от моя квартал – ФК Вия. На един турнир играхме срещу Левски, а аз се представих добре, вкарах им два гола. След мача се свързаха с моите родители и преминах в школата на „Герена“. Там изкарах 5 години, повиших нивото си и получих покана от ЦСКА. Прецених, че тук ще имам по-голямо развитие и приех“, заяви Илиев, цитиран от „Тема Спорт“.

Той е взел участие в 25 от 26-те мача на ЦСКА II в Югозападната Трета лига и има основен принос за силното представяне на тима, който се намира на второ място в класирането. Илиев записа неофициален дебют за представителния отбор още преди две години под ръководството на Стойчо Младенов. Поигра 10 минути при победата с 3:1 над Спортист Своге в контрола на 27 март 2022 г.