Футболист №1 на България за 2013 г. Иван Иванов, обличал фланелката и на ЦСКА, и на Локомотив Пд, коментира предстоящия сблъсък между червени и черно-бели в мач от 27-ия кръг на елита.

Иванов, който водеше мъжкият тим на Чавдар Етрополе преди разпадането му, коментира: „За ЦСКА е важно да стоят на такава дистанция от Лудогорец, която да е практически възможно да бъде стопена в плейофите. Именно това прави победата за армейците над Локо Пд задължителна, защото разградчани влязоха в своя ритъм и трудно ще сгрешат някъде до края на редовния сезон.

Срещу Локо Сф армейците не за първи път играха слабо и спечелиха. Отборът определено има проблем в игрови план и мачовете се печелят най-вече на база името, емблемата, публиката или благодарение на индивидуална класа, но не и заради план, стил, начин на игра. От друга страна, Локо Пд може да се гордее с представянето срещу Лудогорец и загубата в последната минута може само да ги амбицира.

Томаш промени схемата, но не и начина на игра и философията си. За разлика от ЦСКА, Локо Пд има ясно изразен стил. Да, понякога се случва така, че резултатите са негативни, но това е част от процеса. Тимът играе по начин, по който аз опитвах да науча моите отбори, макар и на по-ниско ниво“.

Цялото интервю с Иванов четете в утрешния брой на "Тема спорт"