Младежкият национал Мартин Стойчев днес ще премине пълни медицински изследвания, които ще определят точното му състояние след контузията, която получи срещу Локомотив (Пловдив).

20-годишният десен бек лекуваше стара травма в последните седмици и се завърна именно за мача със “смърфовете”. Той се появи на терена на почивката, но след тежко единоборство напусна принудително в 79-ата минута.

Младокът получи удар, а след това и усука дясното си коляно, като първоначалните прогнози за състоянието му бяха доста притеснителни. В Борисовата градина се опасяват, че контузията може да изисква оперативна намеса. Повече яснота за това обаче ще има днес.

Стойчев пристигна в ЦСКА през зимата, след като изкара есента в Арда като преотстъпен от втородивизионния Септември (София). Контузия от периода в Кърджали обаче започна да го тормози след първите му два мача като титуляр с червената фланелка, а сега крайният защитник е поставен пред ново изпитание.

Треньорът на Локо (Пд) Александър Томаш вдъхна кураж на бранителя още след смяната му в сряда, а впоследствие това направиха и стотици привърженици в социалните мрежи.

Снимка: БГНЕС