Новият-стар треньор на ЦСКА Стамен Белчев дава пресконференция на стадион „Васил Левски“.

„Знаех с какво се захващам и с какво разполагам. Разликата от Лудогорец е голяма, всеки мач излизаме за победа и накрая ще правим сметките. Целта е да играем в Лига Европа“, заяви Стамен Белчев на първата си прескоференция, след като отново стана старши треньор на ЦСКА.

„Много ще е трудно да станем шампиони, реалната цел е купата. ЦСКА винаги се бори за най-високото. Много промени няма да са полезни на този етап, но ще направя някои според моите виждания. Да, нямаме много крила. Ще използваме това, с което разполагаме“, отчете Белчев.

„Има какво още да се желае, от тях си зависи“, отговори Белчев на въпрос относно евентуалното интегриране на млади играчи от втория в първия отбор. Хасковският спец призна, че вчера е говорил с Лазар Туфегджич, като след това поясни, че би разчитал на всички футболисти, които има ЦСКА.

„Отношенията ми с ръководството са много добри. Резултатите увеличават и намаляват договора, това е истината. Ръководството ще прецени дали да остана да работя“, коментира Белчев.