От 19 април (петък) Ботев (Пловдив) стартира продажбата на билети за полуфиналния реванш от турнира за Купата на България по футбол срещу ЦСКА, съобщиха от клуба. Двубоят е насрочен за 1-ви май (сряда) от 18:45 часа на стадион „Христо Ботев“ в Пловдив.

В първия мач "жълто-черните" се наложиха с минималното 1:0 при гостуването си на Националния стадион "Васил Левски". 

Билетите за реванша ще са налични на сайта kolezha.bg, като при онлайн покупка феновете ще получат 5 % отстъпка от цената. Пропуските ще се продават и в двата фен магазина на "канарчетата" и на касите в деня на мача. 

Цените на билетите са както следва:

– Трибуна Юг – 15 лв.

– Трибуна Север – 15 лв.

– Трибуна Изток – 22 лв.

– Централна трибуна (блок А1 и А7) – 25 лв.

– Централна трибуна (блок А2 и А6) – 30 лв.

– Централна трибуна (блок А3, А4, А5) – 40 лв.

– Централна трибуна (блок Premium 1 и 3) – 45 лв.

– Централна трибуна (блок Premium 2 VIP с кетъринг) – 80 лв.

Деца до 4 години (включително) - влизат безплатно на мачовете (без място). Деца между 5 и 14 години (включително), както и пенсионери над 65 години – използват 50% отстъпка от цената на билета, като имат място на трибуните. За тях билетите ще се продават само на каса и в магазините.

За инвалиди с инвалидни колички, както и за техните асистент-придружители, входът е безплатен. За тях е обособено специално място пред централната трибуна, като те ще влизат през входа между централната и южните трибуни.

Пропуските за феновете на ЦСКА ще са налични онлайн на специално създаден за тях портал, както и в деня на мача на каса пред гостуващия сектор на стадион „Христо Ботев“.

Снимка: Lap.bg