ЦСКА е изпуснал висока, шестцифрена, сума за бившия капитан на тима и национал Иван Турицов, говорят злите езици около клуба. През зимната пауза в клуба е дошла сериозна оферта за десния защитник, но тя е била отхвърлена, пише „Мач Телеграф“.

Бившите вече шефове на клуба са били убедени, че Турицов ще поднови договора си и ще го продадат на по-късен етап за повече пари. Бранителят обаче отказа да сложи подписа си под нов договор и в края на следващия месец става свободен агент, а ЦСКА няма да вземи нито лев за един от най-перспективните си футболисти.

Очаква се той да продължи кариерата си в Полша. Според осведомени, новите босове на клуба са направили опит да склонят Турицов да продължи да играе с червения екип, но и те получили отказ.

Кариерата на юношата на Литекс в ЦСКА тръгна назад от края на миналия сезон, когато той изпусна решаващата дузпа срещу ЦСКА 1948. Именно тази негова грешка лиши тима от първото място в класирането и позволи на Лудогорец да вземе 12-та си титла на България.