Александър Томаш отново се приближава към ЦСКА. Треньорът на „Локомотив“ (Пд) отново е големият фаворит да поеме „червените“, след като Стамен Белчев не успява да се справи със сегашния състав, пише "Труд".

Временният наставник на ЦСКА има своето оправдание – постоянни проблеми с контузии и наказания, както и драстично падналото самочувствие на отбора. Огромните проблеми в защита отново лъснаха при 2:2 срещу „Крумовград“, както и неумението да се вкарват добри положения.

Белчев получи ултиматум от изпълнителните директори Стоян Орманджиев и Филип Филипов да класира отбора в Лига Европа. Сега обаче и участието в Лигата на конференциите може да мине през бараж. За да се избегне тази опасност, ЦСКА трябва задължително да победи „Черно море“ и „Локомотив“ (Пд) в последните два кръга.

Любослав Пенев никога не е бил вариант за треньор на родния си клуб, твърдят в Борисовата градина. Ел Голеадор е заплашен да изпадне с „Хебър“.
Новото ръководство на ЦСКА е платило още миналата седмица глобата от 451 000 евро към УЕФА. Така няма опасност отборът да бъде спрян от евротурнирите. Ще остане единствено мониторинга за следващите три години. От клуба не уточняват каква е причината за санкцията, но най-вероятно става въпрос за забавени плащания по различни казуси.