В неделя ще се изиграят последните мачове от първата шестица. От 18:00 часа Левски е домакин на Лудогорец. Половин час по-късно започва двубоят Черно море - Крумовград, а от 20,30 Локо Пд приема ЦСКА.

"Сините" са аут от Европа, докато Лудогорец вече отпразнува 13-ата си поредна титла. В подобни дуели без значение може да се случи всичко, особено имайки предвид, пониженото желание за игра на гостите.

Левски няма да мръдне над четвъртото място, но може поне да се опита да зарадва феновете си с добро представяне. Лудогорец играе без напрежение и може да пусне някои резерви отново, което да доведе до резултатност и в двете врати.

Черно море и Крумовград може да са повече от щастливи със своите сезони. Следва един протоколен финален мач.

"Моряците" постигнаха голямата си цел в изминалия кръг, когато надвиха ЦСКА в София, с което си осигуриха участие в квалификациите за Лигата на конференциите. Във финалния ден на сезон няма да има напрежение, вероятно и темпто на мача няма да е кой знае какво.

ЦСКА завършва една изцяло разочароваща кампания, след като дори не успя да се пребори за второто място в първенството. Всичко завършва срещу състава на Локо Пловдив на "Лаута".

Очаква се, че "червените" ще искат да позагреят преди решителния бараж за място в квалификациите на Лигата на конференциите, като това може да стане с хубава игра срещу "смърфовете". Тимът на от Пловдив тотално се предаде във финалните кръгове на първенството и не играе за нищо. Спокойно може да се стигне до нова капитулация срещу ЦСКА.