Бившият капитан на ЦСКА Тодор Янчев говори преди червения бараж за Лига на конференциите. Янчев направи кратък анализ на състава на ЦСКА 1948.

"Кой е най-силният коз на ЦСКА в баража? Колкото и да искам да кажа нещо друго, но единствено публиката. За съжаление, други аргументи не виждам в момента."

"ЦСКА 1948 има млади момчета с прекрасни качества и те не са само в дефанзивен план. Петър Маринов е млад вратар, който преди време аз взех в първия отбор за една контрола в Белград, защото вече бе направил силно впечатление".

"В отбрана Росен Божинов има голямо бъдеще. Него Стойчо Младенов го промотира в първия отбор на ЦСКА, но след това Пардю го пусна в един мач в Разград и буквално го уби. След това го зачеркна и извади от групата, а момчето беше принудено да напусне".

"Теди Иванов изключително много прилича на баща си Вальо Илиев в шпагати, в изнасяне на топката, в агресията. ЦСКА 1948 имат и много силни млади българи в халфовата линия. Напрежението ще е в лагера на ЦСКА", каза Тодор Янчев пред "Тема Спорт".