ЦСКА готви изненада на тренировъчната си база в Панчарево, която почти сигурно ще бъде представена на утрешната открита тренировка на тима, воден от Томислав Стипич. Това е и причината първото занимание за новия сезон, което се проведе в петък, да бъде закрито за медии и привърженици.

Червените вече анонсираха, че на клубния комплекс се предвижда изграждането на две нови игрища, едното от които ще се ползва за домакинските мачове на дублиращия отбор във Втора лига, пише "Тема Спорт".

В същото време от ЦСКА разкриха, че абонаментните карти за сезон 2024/25 ще бъдат пуснати в онлайн продажба днес. Червените направиха това чрез кратък видеоклип в каналите си в социалните мрежи, на който се вижда и една от предишните емблеми на клуба – тази на ЦДНА.

Както е известно, привържениците ще могат да се завърнат на стадиона едва за четвъртото домакинство за кампанията. Преди това армейците имат да изтърпяват три двубоя при закрити врата заради изцепките по време на баража за Европа срещу ЦСКА 1948, загубен с 0:2.