От днес (18 юни) ЦСКА започва продажбата на абонаментни карти за сезон 2024/25 година. Те могат да бъдат закупени на каса на EasyPay, а от 1 юли (понеделник) и от касите на Националния стадион.

Картите ще важат за домакинските мачове на "червените" на "Васил Левски" само за Първа лига, плейофната фаза и турнира за Купата на България (без финала).

Притежателите на сезонни карти ще могат да посещават и домакинските мачове на ЦСКА II във Втора лига.

Цените на картите са, както следва:

- Сектор Г - 130 лева

- Сектор А - 195 лева

- Сектор А (ложа) - 260 лева

- ВИП ложа - 1948 лева

- ВИП с паркинг (31 лимитиран брой карти) - 3100 лева

* ВАЖНО!!! Цените на картите са съобразени с трите домакинства, в които отборът ни ще бъде без публика!

Продължава продажбата на семейни карти за сектор "А". При удостоверяване на роднинска връзка, за първата закупена карта ще се заплаща цялата сума, при втора закупена карта фенът ще получи 25% отстъпка, а при трета карта за член на семейството за сектор "А" ще трябва да бъдат платени само 50% от стойността на абонаментната карта.

Допълнителна отстъпка ще ползват и пенсионери, както и хора с ТЕЛК - цените за тези карти ще бъдат 50% от началната цена на секторите.

За трети пореден сезон ЦСКА ще предлага и карти за деца от 7 до 14 години. Детските карти също ще бъдат с 50% намаление.

ВАЖНО!!! Семейни, пенсионерски, ТЕЛК и детски карти ще се продават само на касите на стадион "Васил Левски"!

Всеки един картодържател, който представи карта от миналата година, ще получи и допълнителна отстъпка в размер на 10% от цената!

Местата на картодържателите от миналия сезон ще се пазят до 20 юли (събота) 2024 година. След изтичане на този срок съответното място ще бъде пуснато в свободна продажба.